Artist Cecilia Ciscar

View Original

Nya magneter!

Äntligen lite ledighet, så att jag får landa lite. Det är mycket intensivt nu, jag är verkligen i behov av att dra ner lite på tempot. Arbetet på skolan kräver sitt, familjen likaså och konsten pockar och pockar på uppmärksamhet, den också. Idéer och lust att skapa finns alltid, däremot orken är det lite sämre med.
Nu har iallafall mina magneter kommit med nya motiv och vi håller på att förbereda inför utställningen i juni på Galleri Norrsken. Inbjudan är klar, du kan se bilden på vernissageinbjudan nedan. Mer information om utställningen den finns under fliken Exhibitions

Det är alltid roligt att ha utställningar att se fram emot! Den responsen och energin det ger är underbar/avgörande. Det gör mödan värd, att orka fortsätta i lite...det tillför sådan glädje i mitt liv och välbefinnande. Jag behöver verkligen konsten för att andas och må bra. Skapa är livet för mig, utan att få skapa är livet inget riktigt levt liv. Det blir lite tommare och fattigare utan skapandet, helt klart, som att bara existera men inte leva. 
Man har ju trots allt fått en chans att leva och göra det bästa av det! Tacksamheten är stor och alltid närvarande i mitt liv, vågar aldrig ta något för givet. Ödmjuk.

Ta hand om er och må gott! CC

Magneter från Sticky9 med mina tavlor tryckta på. De kostar 25 SEK styck och fem för 100 SEK. Storleken är 5 x 5 cm

Mina nya magneter från Sticky9, kommer i ark med nio stycken. Motiven är som alltid mina tavlor. De kostar 25 SEK styck eller fem för 100 SEK. Storleken är 5 x 5 cm

Samlingsutställning i juni på Galleri Norrsken, det ser jag verkligen fram emot!